AKTUELNO

Nije očekivao ovo!

Zadrugari i ove noći učestvuju u jednoj od najgledanijih emisijia, a to je ,,Gledanje snimaka". Budući da je već na samom početku došlo do ogromnih sukoba između njih, u Beloj kući nastala je i ogromna tenzija.

Tako su Ana Korać i David Dragojević imali priliku da vide klip u kojem se ona na sve načine pravdala kako je Marko Marković taj koji konstantno pokušava da joj priđe.

Ja sam rekla u kojim situacijama sam dolazila kod Lazara, a da je Marko bio tu - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Samo kažem da se ovde vidi da ona i te kako gleda u mene i Aleksandru - uzvratio joj je Marko.
Ljubomorna si na mene! - rekla je Aleksandra.
Kako ja da budem ljubomorna kad ja imam šta ja hoću?! Ti konstantno hoćeš da budeš ja! - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Ana je ljubomorna isto kao Aleksandra! Ona je čula da se David i Aleksandra smeškaju jedno drugom! Ana se namerno približava Marku da bi Davida pravila ljubomornim i na osnovu cele situacije, Aleksandra bi se ponovo pomirila sa Davidom! - rekla je Marija.

Međutim, zadrugari su doživeli pravi šok kada je Marko ustao i pred svima priznao kako ga je Ana gledala u Davidovom odsustvu, a njemu nimalo nije bilo svejedno kad je ovo čuo.

Foto: TvPink Printscreen

Ima tu dosta neiskrenosti kad su njih dvoje u pitanju (Ana i David). Ima nekih situacija koje ona njemu ne kaže. Evo. David je bio u izolaciji, nije smeo da izlazi odatle. Ja sam šetao sa Doroteom, a ona prolazi pored mene. Pet sekundi je držala pogled dok se nismo mimoišli i to je to - rekao je Marko.
David je jedini muškarac u mom životu i tako će i da ostane! - rekla je Ana.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

#Marko Marković

'