AKTUELNO

Niko mu nije poverovao!

Pavle Jovanović je pred svima tvrdio da nikada nije voleo Draganu Mitar, te da je svaka priča koja ga je povezivala sa njom bila isključivo zbog strasti i zaljubljenosti.

Međutim, on je izabrao da na ,,Zadrugoviziji" otpeva pesmu ,,Dođeš mi u san", a isticao je da voli tu numeru koja ga ni na koga posebno ne podseća.

Ono što je iznenadilo sve zadrugare u emisiji ,,Gledanje snimaka" je video klip u kojem se može čuti kako je Pavle u jednom prestoničkom klubu otpevao tu istu pesmu, gde je na kraju pred svim gostima rekao: ,,Dragana, volim te".

Foto: TvPink Printscreen

To je trenutak kad je njen muž njoj napisao: ,,Lepo se ljubiš sa dečkom". Tad smo se zezali, rekla mi je da me voli i ja sam rekao njoj, ali to je bilo u naletu strasti. Pre nego što sam izašao na binu, rekla mi je da me voli i ja sam rekao da ću da izađem na binu i da joj kažem to. Posle me Peđa povukao i ja sam zapevao sa njim i posle sam rekao to. Druga pesma je bila posvećena njoj, a to je Željo jedina - Saša Vasić.

Foto: TvPink Printscreen

Svi su prasnuli u smeh zbog činjenice da Jovanović ni po koju cenu ne želi da prizna da ju je voleo više od svega, a kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Pavle Jovanović

'