AKTUELNO

Sada je sve jasnije!

Iako je mislila da će ostati pošteđena, svi zadrugari su ove noći u emisiji ,,Gledanje snimaka" imali priliku da pogledaju video klip u kojem je Mina Vrbaški do detalja obrazložila situaciju između Ane Korać i Filipa Mijatova.

Ona je priznala i da se Ana našla na meti osude otkad je uplovila u vezu sa Davidom Dragojevićem, a ona nije krila da je bila svesna da će se to dogoditi. Međutim, one su se ponovo dotakle teme o zajedničkim prijateljima, koji je izazvao burne reakcije pojedinih.

Foto: TvPink Printscreen

U mom društvu su ljudi koji su normalni, kulturni, imućni. To nema veze sa Mininim društvom. Ja sam se na Minu naljutila što je ona meni rekla neke stvari, tad sam se distancirala od nje. Ja sam nju kritikovala da joj ne treba to što radi i da joj ne padne na pamet da na to pomisli. Ja kad sam ušla sa Davidom u vezu, bila sam svesna da ćemo imati problema. Zašto? Njegov život, ja, to je takav spoj! I zbog situacije i svega...Bili smo svesni da ako uplovimo u vezu da ćemo imati problem, ali nama to nije bilo bitno. David je rekao da bi uradio isto sve, tako da, ja se apsolutno ne kajem ni zbog čega što sam ovde uradila. Ovaj osećaj ne bih menjala ni za šta na svetu - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Sumnjala sam da to radi, jer se druži sa ljudima sa kojima se druži! Ali, neću da pričam ništa o tome, jer neću probleme! - rekla je Mina.

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

#Mina Vrbaški

'