AKTUELNO

Njegove reči su sve ostavile u šoku!

Gagi Đogani ekskluzivno se uključio u studio u Šimanovcima, kako bi prokomentarisao raskid, ali i pomirenje njegove ćerke Lune Đogani i Marka Miljkovića.

Predstavnici sedme sile imali su mnogobrojna pitanja za popularnog densera, a jedno od njih je bilo da prokomentariše zamerke koje ima na račun svoje ćerke, ali i Miljkovića.

Foto: TvPink Printscreen

Pratili smo sve, ono što mene zanima jeste to šta zamerate Luni, šta bi mogla da promeni, a da njihov odnos bude bolji - glasilo je pitanje.
Da manje histeriše, da manje drami, da se manje peca. Ali Lunu ne možemo da je promenimo, zato što je ona takva jeste. Nisam gledao kakva je ona u vezi, ne znam šta bih mogao da kažem za nju. Krivo mi je što tako histeriše i što se ponaša tako kako se ponaša. Ne bih voleo da se tako ponaša. Kad bude izašla, moraće to da popravi - odgovorio je Gagi, a potom i prokomentarisao šta zamera Miljkoviću.

Foto: E - Stock

Marku zameram, pa u nekim situacijama treba da povlači malo bolje poteze. Nije bio pravi momenat da kaže te pratioce, nije bio ni momenat, ni situacija, kada Luna ima nervno rastrojstvo - završio je Đogani.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'