AKTUELNO

Zadrugari su ostali u šoku!

Zorica Marković je želela da prokomentariše navode Tome Panića koje je izneo tokom prošle noći kada je pričao o Luni Đogani i Marku Miljkoviću. Pevačica je dobila od Maje Marinković pitanje da prokomentariše odnos Baneta Čolaka i Bore Santane, a onda se pevačica dotakla i Panića.

Foto: TvPink Printscreen

Zanima me tvoje mišljenje o Tomi i da mi kažeš da mi zašto postoji netrpeljivost između Bore, Baneta i Zole - upitala je Maja.
Ne bih puno da se mešam tu, Miki ih je spojio, oni to najbolje znaju. Bora svašta u svađi kaže. Mislim da sinoć, ja nisam čula da je bilo ko rekao, mislim da je Bane trpao Boru, neću da produbljujem te odnose, radite šta hoćete. Što se tiče Tome Panića, dečko se ugasio, dobrovoljno, samovoljno. Ja sam ustala jutros, došao je i krenuo je da priča priču koja mene nije interesovala, bila sam potresena svime što se desilo sinoć. NIsam mogla da spavam, počeo je priču, isto kao i prošli put, kad je pušten klip o Marku Miljkoviću, o pismacetu, hotelu, bla, bla... Rekao mi je da mi nikad ne bi ispričao to, da se vas dvoje niste pomirili. Rekao mi je da je imao nameru da izmanipuliše, da je znao da ćemo Mića i ja napasti Lunu i Marka zbog njihove veze. Marko i ja smo se svađali iz drugog razloga. Što se tiče dalje njegove priče, ovako na perfidan način, da kaže da manipuliše sa mnom i rijaliti igrom, ne može. Tomo ti nisi uspeo ni sa kim ovde da izmanipulišeš. Rekao je da mu treba "Škoda", rekao je da mu smeta što ga novinari ne dižu, mislim da te ni posle ovoga neće ni podizati, milo za drago, svima po zasluzi. Da je samo jednu noć Marko prespavao kod tebe, da mu je mama rekla da se ne druži sa tobom, da si ti jedan smrad. Da ste vas troje bili sa istim ribama, on, ti i komšinica. Pa da si mu muvao Keti posle s*ksa kod tebe, zato te je on ovde i odj*bao. Rekao je da ako ne uspe u ovom rijalitiju, da će otići iz zemlje, jer on smatra da se ti Marko nisi držao dogovora - izjavila je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Glupan je sad dokazao da je lupetarao - dodao je Marko Miljković.
Samo ne znam da li si zaljubljen u mene ili u Marka - dobacila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'