AKTUELNO

Ovime je ostavila sve ukućane u šoku.

Nedeljno popodne u Beloj kući je rezervisano za emisiju "Gledanje uspomena", a naredna ukućanka koja se vratila nekoliko godina unazad gledajući snimke je Zlata Đurković. Pinkovoj zvezdi su bile pune oči suza dok je gledala ovaj klip, pa je progovorila o onome što niko nije znao.

Naime, Zlata je otkrila da sa suprugom Vladom nema dece, već da žive zajedno sa decom koju su stekli sa prethodnim partnerima. Đurkovićka je istakla da je pre 22 godine prvi put bila u vezi sa Vladom i da ih je kasnije ponovo sudbina spojila.

Foto: TvPink Printscreen

Veoma sam srećna zbog svoje porodice. Videla sam i mamu i tatu. Vlada ima dvoje dece i ja imam dvoje dece. Mi nemamo zajedničku decu. Mi živimo sa decom. Mi smo zajedno dugo, ali smo u braku 6, 7 godina. Prvi put smo bili zajedno pre 22 godine. Ja se nisam pre Vlade udala, to je ružan deo moje prošlosti. Moja deca viđanju oca konstantno. Planirala sam decu sa Vladom, ali nije uspelo. Imamo decu i trudimo se da ih izvedemo na pravi put. Mi idemo zajedno i na ručkove i na večere. Sa majkom Vladinih klinaca smo u super odnosima - ispričala je Zlata.
Tvoj muž Vlada je rekao da nema problem sa ljubomorom. Ako bi se Zlata zaljubila on je rekao da bi te podržao, jer si ti zaslužila svu sreću ovog sveta. On ne deluje kao neko ko je ljubomoran, ili je to maska - upitao je voditelj Milan Milošević Zlatu:

Foto: TvPink Printscreen

To nikako nije tačno. On je ljubomoran. Mi smo bili zajedno dok smo bili klinci, to se tada prekinulo. On je mene odveo ispred Crkve Svete Petke i rekao mi da ću kad-tad biti njegova žena. Imamo veoma slične životne priče - odgovorila mu je ona.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'