AKTUELNO

Ništa im nije bilo jasno!

U Beloj kući nastao je opšti haos zbog emisije ,,Pitanja novinara", a iz studija se ponovo potegla tema o odnosu Ane Korać i Mine Vrbaški i njihovom zajedničkom životu u spoljnom svetu.

Ove noći zadrugari su imali mogućnost da saznaju još mnogo detalja koji se vezuju za njih dve, a Mina je odgovorila na pitanje koje je zasigurno zanimalo sve gledaoce kraj malih ekrana.

Priznala si da si neke stvari prećutala i slagala, samo da bi zaštitila Anu, koje?

Foto: TvPink Printscreen

Već sam objasnila da te stvari koje su se povezivale sa Filipom, to je ono što je on meni govorio. Sve što se ovde pričalo, za sve sam to i znala, ali nisam htela da ustajem, mislila sam da nije bilo potrebe za tim. Rekla sam zbog čega je pratio i to sam kod Drveta objasnila. Nisam iznosila nešto što ne znam. Ana kada je bila kod Karla, mi smo se čule i krenule smo da se dopisujemo. Ja sam njoj rekla da može da dođe kod mene. Posle mora je došla, ja sam smatrala da smo živele zajedno - rekla je Mina.
Što si ti onda njoj tražila pare? Dogovorite se! - urlao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Pa, zato što sam mislila da živimo zajedno! - pravdala se Mina.

U Zadruzi je nastala ogromna tenzija zbog toga što je Mina pokušala da ignoriše konkretan odgovor, zbog čega je Lepi Mića burno odreagovao. Međutim, novinar je ponovo postavio pitanje o ključu koji je i Koraćeva posedovala.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog čega je Ana prihvatila ključ, ako ne živite zajedno?

Ja sam imala dva ključa kod sebe. Posle nekog vremena kada krenem svojim putem, ostavim joj ključ da ona može da zaključa. Imala sam poverenja u nju, davala sam joj ključ, bilo mi je bitno da zaključa. Nisam razmišljala da li ću da trčim nazad da otključam. Rekla sam da smo okvirno živele zajedno mesec i deset dana - rekla je Mina.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Mina Vrbaški

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'