AKTUELNO

Nije očekivala ovo!

Kamere su pomno pratile Aleksandru Subotić i Lazara Jeremića u trenutku dok su razgovarali o Ani Korać. Ono što je posebno zaintrigiralo sve je Jerina izjava da ona ima cifru za koju radi u spoljnom svetu, a svima je poznato da se mnogo spekuliše o tome kako se Ana bavi prostitucijom.

Sedma sila je u emisiji ,,Pitanja novinara" zamolila Aleksandru da pred svima potvrdi šta je sve Lazar pričao, pa joj konkretno postavio pitanje.

Dok si razgovarala sa Lazarom, delovalo je kao da ste najbolji prijatelji. Ništa od svega što si naveo nije istina, tako da ću te sada pitati: Ko je pitao za Aninu cenu?

Foto: TvPink Printscreen

Iskreno, jako smo dugo pričali i ne sećam se baš razgovora. Laki je meni rekao da je on svestan da se ogrešio od mene kad je podržavao Davida u svemu kad sam izašla odavde. Pričali smo o svemu što se dešavalo sve vreme. On ga podržava sa muške strane. Pričali smo o njihovoj vezi i o tome da znam šta je istina. Lazar je potvrdio da zna ko je Ana i da oni veruju u njihove laži... - rekla je Aleksandra.
Sve ćeš na sudu da dokažeš, je l' ti jasno to?! - bila je besna Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Iskreno, mislim da Lazar otkad se odvojio od njih i kada je pomislio da se ne snima, on i te kako otvara dušu. Njemu je stalo do Davida i prijateljstva sa njim i žrtvuje se za to drugarstvo i prećutaće. Ali da je licemeran, jeste. Lazar je i te kako rekao da se zna ko je Ana i ko je David i da postoji nešto sa čim će morati da se suoče kad izađu napolje. Lazar ne sme da pisne i neće da kaže, on jeste šaputao i bilo mi je drago što je Lazar sve potvrdio za šta se ova devojka sumnjiči - nastavila je Subotićka.

Lazaru je bilo neprijatno zbog toga što je njegov prijatelj David Dragojević saznao da je njemu iza leđa ogovarao Koraćevu, pa je ispričao kako se navodno ne seća nekih pojedinosti.

Foto: TvPink Printscreen

To za cenu ne znam šta sam pominjao...ne sećam se, možda sam lupio iz neke priče... - rekao je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

On je pričao kako se uzimaju mnogo velike pare od 500 do 2000 evra, te devojke nemaju obzira i ne umeju da raspolažu novcem! Lazar je sve o njoj rekao, a onda se uplaši od Davida i ne sme da pisne! Ide sa kriminalcima, starijim ljudima! Lazaru je stalo do njihovog odnosa! Ne sme da kaže ono što zaista misli i neće reći! Meni je jako drago što se sve snima! - rekla je Aleksandra.

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#Lazar Jeremić Jera

'