AKTUELNO

Preko ovoga će mu teško preći.

Urednik portala Pink.rs i voditelj Darko Tanasijević, imao je pitanje za Baneta Čolaka. Njegova pređašnja svađa sa Borom Santanom i Lazarom Jeremićem sve je iznenadila. Darko je prvo uputio kritike na račun Čolaka zbog njegovog ponašanja tokom žurke pod dejstvom žestokog pića. Nakon toga, Bane se osvrnuo na ceo događaj.

Foto: TvPink Printscreen

Na Lazara sam i hteo da nasrnem, ne na Boru. Od te situacije kada je Zerina izašle napolje nisam okusio alkohol, do Aleksandrine slave. Napolju sam ispaštao, jer sam sebi dozvoljavao da pređem granicu. To se dokazalo i ovaj put. Stvarno izbegavam, jer znam da kada sam trezan, neke stvari mogu i da pregurtam i pređem preko nečega. U ovoj situaciji Lazar je ložio situaciji, dok sam se ja raspravljao sa Borom, 5 puta sam mu rekao da to ne radi i hvala obezbeđenju, jer da nema njih, verovatno bih već bio napolju, jer sma ovde zbog novca. U trenucima kada se Bora i ja raspravljamo, smatram da Lazar nije kompetentan da se meša u naš odnos. Ja sam to zamerio Lazaru, jer je ložio vatru, iako sam ga upozoravao nekoliko puta - odgovorio je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam bio mnogo pijan, sećam se da sam mu govorio, nešto je baš nasrnuo i znam da sam govorio da udari mene, jer nemamo sukob, a ako udari Boru, kazniće ga. I onda je Bane tu došao i došlo obezbeđenje, sve ostalog se ne sećam - dodao je Lazar.
Svega se sećam, nije problem da je on meni rekao kako stoje stvari, rekao je da mene 90% ukućana naziva klovnom. On nije hteo da otkije ko su ta imena, što je mene iznerviralo. Namernome spuštao, on tek počeo da radi, zahvaljivao mi se zbog toga. On je mene omalovažavao zbog mog posla. Jedan dan kaže razlog da sam ja njega zezao dok je bio s Zerinom, u teškim trenucima, kojih se ja ne sećam - ispričao je Santana.

Foto: TvPink Printscreen

Bora, Bane i Lepi Mića nastavili su da komentarišu njihov odnos, a ceo njihov razgovor pogledajte u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'