AKTUELNO

Nije mogla da prećuti ovo.

Voditelj Milan Milošević ove noći stigao je u Belu kuću kako bi emisija ,,Pretres nedelje" mogla da počne, a takmičari su bili spremni da pred svima razreše nove nepredviđene situacije koje su dovele do ozbiljnih konflikta i samim tim stvorile ogromnu tenziju.

Tako su Stanija Dobrojević i Ljuba Pantović ponovo ušle u sukob, a Pantovićka joj je izgovorila niz pogrdnih reči aludirajući na njene godine i na to što sada flertuje sa manekenom Markom Markovićem koji je skoro deset godina mlađi od nje.

Foto: TvPink Printscreen

Imaš 35 godina i šutira te kako ko stigne. Ti si Stanija pedala, tebe boli svaka žena koju neko poželi! Ne mogu da veruje da matora kobila misli o sebi tako visoko, misliš da si najpametnija, a ti si pedala. Da si pametna ti bi imala muškarca pored sebe, ne bi te svako šutnuo - rekla je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Smaraš. Aleksandra je jako brzo zaboravila svoju ljubav, pa je našla simpatiju. Ona pozdravlja Švedsku. Svi su videli da sam postala prisnija sa Markom i sada namerno radite ovo. One namerno rade neke stvari iz pakosti - branila se Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Dok su se družile Maja i Stanija, Stanija je mene ogovarala kod Maje. Jedno veče kad je meni bilo dosadno, crtala sam Marko po ruci. Ja sam tada primetila da se Maji sviđa Marko, ali ona je normalna devojka. Stanija joj je tada rekla nešto u fazonu kakva sam ja njoj to drugarica kad mu crtam po ruci. Ja sam sa njim pričala o svojoj simpatiji i kako mi se dopao, onda je Stanija to primetila i rekla kako joj se povraća. Ovo što ona radi to su nižerazredne rijaliti igre - rekla je Aleksandra.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Kako je izgledala ova žestoka rasprava, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#Ljuba Pantović

#Stanija Dobrojević

'