AKTUELNO

Nije mogla da se iskontroliše!

Zadrugari su i ove noći burno započeli emisiju ,,Pretres nedelje sa Milanom", a voditelj Milan Milošević imao je niz pitanja za pojedine ukućane koje su izazvale opštu pometnju za stolom.

On je odmah upitao Minu Vrbaški sa kojim pravom komentariše postupke Lazara Jeremića budući da je i ona izdala svoje prijatelje u Zadruzi, a ona je pokušala da objasni nešto što su svi primetili.

Foto: TvPink Printscreen

Lazar konstantno ustaje i govori da su mu prijatelji. Nekako, ako se od početka druže, nema potrebe da komentariše. On ima jedno mišljenje, a drugo priča. On priča jedno Aleksandri, jedno Ani, jedno Marku i tako dalje. On konstantno govori Davidu da će mu reći neke stvari kada izađu napolje - rekla je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Rekao je da njegov drugar koji je fudbaler, poslao je Aninu sliku i pitao ga za nju. Te devojke su mu rekle da ne znaju za nju, ali da ima bogate momke i da putuje - rekao je David.
Ona samo treba da kaže odakle njoj pare! - uključila se Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ko je tebi kriv što si glupa, što ne znaš da voziš, ne znaš engleski! Obrazuj se! Ja imam sve crno na belo, ko si ti da ja tebi govorim odakle meni sve to?! - pitala je Ana.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

'