AKTUELNO

Svi su bili razočarani.

Voditelj Milan Milošević posetio je sve zadrugare kako bi započeo emisiju ,,Pitanja gledalaca", a koja je od samog početka krenula turbulentno. Budući da su do sada isplivale mnoge laži koje je izustio Lazar Jeremić, ove noći potegla se tema i o tome šta je pričao o Maji Marinković.

Foto: TvPink Printscreen

Šta si pričao Mići o Maji? - glasilo je pitanje.
Pričao sam da se bavila nekim stvarima, to je istina! - rekao je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

To je laž i svi znate. Ja sam radila kao hostesa da bih imala novac i za sebe. Ja sam njemu prišla i pitala sam ga šta je pričao, a on je rekao da je to bilo kada sam ja imala sa Krunićkom svađu i kad je spomenula Filipa, a ja nemam pojma ko je on. Onda je on rekao da je u svađi sa mnom izgovorio to i da je to čista laž. Rekla sam da nema potrebe za tim, moj ugled se dovodi u pitanje. Zbog čega si imao potrebu da izmišljaš to? Ti i ja jesmo imali konflikt, ti si posle toga prišao i izvinio mi se! Ti si i za Aleksandru slagao! - poludela je Maja.
Ja sve što sam ispričao, rekao sam da sam slagao, jer si me iznervirala! - rekao je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Od početka, Ana, David i Lazar su prećutali takvu stvar! Druga stvar, kažeš da si svesno uradio to da bi se desilo neko ludilo i to se ćuti! Posle dođe pitanje za Anu i klipove koje je Mina slala Sukiju i ova kao ćuti! Pa, ja bih je polomila! - konstatovala je Matora.

Kako je izgledala ova rasprava, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Lazar Jeremić Jera

#Maja Marinković

'