AKTUELNO

Nastao opšti haos.

Ove noći voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.

U prošloj "Zadruzi" ste pokušale da upropastite vezu Teodore i Anđela, tako što je svaka po jedan dan bila sa njim. Sada se ti Mina otvoreno boriš za Marka, a ti Ana bacaš kosku i gledaš da budeš oko njega. Kako ne smatrate da se on doboro oseća jedino pored Stanije - glasilo je pitanje za Minu i Anu.

Foto: Pink.rs

Foto: TvPink Printscreen

Anđelo je bio prvi dečko koji se sa mnom poljubio u kući. Ja se za Marka ne borim, ne očekujem ništa od njega. Da li će to njemu ili njoj da smeta to me ne zanima. Radiću ono što mi se radi i što njima smeta - rekla je Mina.
Anđelo se družio sa mnom cele sezone, ja nisam pravila problem. Što se tiče Marka, ja ga ni ne primećujem - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Mina je skakala za njim kao luda Nasta, kad god je Anđelo bio u svađi sa Teodorom, on je utehu tražio u Ani. Anđelo se poljubio sa Anom u kupatilu - otkrio je Lepi Mića zbog čega je Koraćeva pobesnela.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Ana Korać

#Anđelo Ranković

'