AKTUELNO

Niko nije mogao da veruje šta sluša.

Zadrugari su žestoko osudili Anu Korać zbog svega što je ispričala o Filipu Mijatovu, a što se ispostavilo kao velika neistina. Publika je iskoristila priliku da joj u emisiji ,,Pitanja gledalaca" postavi mnoštvo pitanja o celokupnoj situaciji, a ona je često odbijala da odgovori.

Foto: TvPink Printscreen

Budući da je Lazar Jeremić zbog gnusnih izmišljotina dobio jedno ironično pitanje, Koraćeva je imala potrebu da to i prokomentariše.

Da li si imao se*s sa Anom? - glasilo je pitanje.
Nikad u životu - rekao je Lazar.
Je l' moguće da se provlačim i kroz nešto što jeste i što nije! Ja ako sam rekla tako, tako i tako. Oni od komarca prave magarca! Ja sam tu da kažem onako kao što jeste! Nikad nisam spomenula ništa dok nije izašao klip sa uspomenama! - rekla je Ana.

Voditelj Milan Milošević je morao da je podseti da je slagala da se nikada nije poljubila sa učesnikom iz prošle sezone, Anđelom Rankovićem.

Šaputali smo, nismo se nikad poljubili! Sve ostale ljude vi komentarišete! Vi pričate o nečemu gde niste ni bili prisutni! Družili smo se Anđelo, Teodora i ja, oni su imali problem na početku, ali je Teodora shvatila da između nas nema ništa - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

'