AKTUELNO

Polako pokušava da dopre do njenog srca.

Stanija Dobrojević i Marko Marković su se osamili na doku nakom emisije "Pitanja gledalaca", a tu priliku Dobrojevićeva je iskoristila kako bi ogovarala Ljubu Pantović, mada Crnogorac nije želeo ni da čuje za to.

Kad su one pravile one spletke za Novu godinu, ona je meni to rekla. To nije njeno spletkarenje. To je konflikt između vas dve i što se vas dve ne podnosite - branio je Marković Ljubu.
Ta Ljuba spletkari sa Majom i Ljubom. Marko ona dok ti raži da je masiraš, ona misli da ću ja da izljubomorišem - pričala je Stanija Marku.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga Marković se osvrnuo na ostale zadrugarke koje su bacile oko na njega i istakao da ne želi da bude sa Minom Vrbaški, bez obzira na to što se ona zainatila da mu pokvari odnos sa Stanijom.

Sa Minom nema vređanja, postaviš je kulturice na mesto. O sebi govore više nego što i same pretpostavljaju da govore. Da dovedu bilo koga i da se ona smuva sa njim, ja bih bio srećan. Svaku joj sreću želim. Ja nju neću nikad uvrediti, to samo govori o njoj - pričao je Marković.

Foto: TvPink Printscreen

I te kako ti prijaju one, neka one tako balave za tobom, neka bacaju bruseve, neka trče, gaćice, samo kada ti se okače na vrat, ti na distancu - pričala je Stanija Marku.

Nakon ovog razgovora, Marko je krenuo da poljubi Staniju, a kako je video da mu ona neće uzvratiti istom merom, on ju je nastavio ljubiti po vratu, a potom je i podigao i milovao po kosi.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'