AKTUELNO

Nije mogla da mu objasni koliko je sve to šokiralo.

Drvo mudrosti je zbog svađe sa Marijanom Zonjić koju je imala pozvalo Aleksandru Subotić. Ona je ovih dana vrlo nervozna jer je njen nekadašnji prijatelj Lazar Jeremić izneo informaciju da su imali intimne odnose.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Drvence, kod mene se dešava svašta. Počela sam da zaista uviđam da je sada ovo kraj. Ljudi su spremni na sve. Ovo što je Lazar uradio je tako jadno, dno. Dođe mi da ga prebijem! Bila sam u šoku! Posle toga sam se razbesnela... To je baš pokvareno. Malopre smo pričale Stanija i ja. Došle smo do nekih zaključaka i Marijana zbog nekih tvojih strahova počinje da potvrđuje priču njegovu. Nije mi jasno što je čekala ovoliko vremena. Odakle potreba za tim?! Nije mi jasno do kad će biti sve ovo gotovo? Samo me gaze! Ni priču ne umeju da izmisle. Dno dna mi je sve ovo - jadala se Aleksandra.

Subotićka je potom pričala da je cela priča dogovor Davida, Ane i Lazara kako bi joj napakostili.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tražio je da se radio zaključa da ja ne upadnem i ne demantujem. On je pisao pismo, pa su mu oduzeli to. Jedva su čekali da on to kaže. Kada sam čula da je išao i pričao, nisam mogla da verujem. Kod njih je sve isplanirano. Nisu dovoljno pametni. Iskreno, da sam bila napolju, ja bih njega zadavila. Davida treba da bude sramota, zna koliko sam mu bila verna i sad dozvoljava da Lazar to izmišlja. On pere Anu preko mene, ali neće im to uspeti - pričala je ona.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksandra Subotić

'