AKTUELNO

Žestoko se posvađali.

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, i danas postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Lazar Jeremić dobio je pitanje zašto ne prizna da je smrtno zaljubljen u Davida Dragojevića i tako prestane da povređuje Aleksandru Subotić, za koju je rekao da su ranije imali intimne odnose, što je Subotićeva oštro demantovala.

S*ks nisam izmislio! Ti si, Aleksandra, sve izmislila. Ana Korać mene nije vređala, prošla je pored mene i rekla: "Laki treba da te bude sramota, ako je ovo istina". Ljuba Panotović je govorila za Anu Korać da je prostitutka! - pričao je Lazar.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je rekla? Živi svedoci su Zorica i Stanija! Šta je rekla Marijana? Ja govorim istinu! Vi ste dva patološka lažova! Anu Korać opravdati nećeš! Opravdaj se ti tvom prijatelju odakle ti želja da tvrdiš da je prostitutka! Odakle tebi to? Ti si dečko pacijent! S*ks sa mnom imao nisi! 14 dana ima lak na nogama, a priča da je imao s*ks sa mnom! - govorila je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Lazare ti si rekao za Anu da je prostitutka, u garderoberu!  - dodala je Ljuba Pantović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je došao red na Marijanu Zonjić da iznese svoje mišljenje o ovoj situaciji, nastala je velika svađa između Aleksandre Subotić i ove zadrugarke. Tom prilikom Subotićeva je govorila kako Zonjićeva priča laži.

Meni je jasno u kom smeru ide ova priča. Ja njima nisam držala sveću - pričala je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Devojko, ti si poznata kao neko ko menja muškarce i kao laka žena! Ja samo istinu govorim! Svi su to demantovali, klošarko jedna raspala! Marš klošarko prljava! Prljavušo! - rekla je Aleksandra Marijani.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

#Lazar Čolić Zola

#Marijana Zonjić

'