AKTUELNO

Miljković ju je demantovao.

Danas popodne voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.

Luna Đogani bila je na meti svih gledalaca koji su želeli da čuju njena obrazloženja posle svega što je u svađi izgovorila svom dečku Marku Miljkoviću, pa joj je tim povodom postavljeno i jedno pitanje.

Rekla si da te Marko maltretira, zašto? - glasilo je pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Da, rekla sam to u svađi, jer mene u nekim trenucima nervira kad sam loše i kad krenem da plačem i kad dođem do stadijuma da ne mogu da podnesem svađu. Ja imam potrebu da mi priđe i da me zagrli. Nekad me iznervira što on ima potrebu još više da se svađa sa mnom. Onda mu kažem da me maltretira - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Krenula je svađa oko tog alkohola koji je naručila, pošto se videlo u vazduhu da smo puni negativne energije, to nam nije bilo potrebno. Ja sam se malo naljutio i ona je očekivala da ja iskuliram. Nisam mogao, samo sam se sklonio i tako je ispalo u njenoj glavi. Nisam joj nešto kontrirao, samo sam neke stvari demantovao - rekao je Marko.

Kako je Marko odreagovao nakon ovog izlaganja, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

'