AKTUELNO

Opšta pometnja pred kraj večeri!

Kao i svakog četvrtka i večeras se iz Bele kuće emituje emisija "Gledanje snimaka". Ovo je vreme kada se svi zadrugari prisete situacija koje su možda i zaboravili, ili kojih ne žele da se sećaju.

Sledeći klip odnosio se na razgovor Aleksandre Subotić i Marka Markovića o Davidu Dragojeviću i Ani Korać, a između ostalog i to da su Ana i Mina Vrbaški sve planski uradile kako bi se Ana spojila sa Davidom.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: DAVID I LAZAR SU KAO ROMEO I JULIJA, to je ZABRANJENA LJUBAV: Aleksandra urnisala Jeremića i svog bivšeg verenika samo jednom rečenicom! (VIDEO)

Marko je prvi ustao da objasni svoj stav.

Čim je raskinula sa mnom, ušla je sa njim u priču. Možda je bilo isplanirano između Ane i Mine, a za ovo ne znam - rekao je Marko.
Rečeno je da, kada se sumira sve, da je planski urađeno, vezano za njega, da je planski ostavljen da bi se Ana smuvala sa Davidom - ubacila se Aleksandra.
Ja sam Aleksandri iskreno rekao, dok su ona i David bili zajedno, nisu mi izgledali idealno, ali je delovalo da je bilo dosta negativne energije, a ona je njega idealizovala. Od njega je stvorila, po mom mišljenju, muškarca kakvog je zamišljala za brak i porodicu, a pokazalo se da to nije - dodao je Marković.
Moje mišljenje je da je meni sve planski urađeno. Ja jesam rekla i ti si se složio sa tim da je ona planski raskinula sa tobom kako bi se smuvala sa Davidom - izjavila je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je u početku tvrdila da me je ostavila jer sam nezreo, a onda je nedavno potvrdila da je zbog Davida - još je dodao Crnogorac.

Lepi Mića je čuo reči Ane Korać koje dobacila tokom rasprave, pa se ubacio.

Ana je sada rekla: "Ja bih zbog Davida ostavila ceo svet". Znači znala si da je David neko kome si se sviđala u startu - optužio je Mića.
Znali su da sam ja tempirana bomba, namerno mi je to urađeno kako bih bila diksvalifikovana i Ani je očišćen put. Meni je Pavle rekao, da su njemu Mina i Ana rekle da ćuti i da prenese Davidu da se pravi mutav i da ništa ne prenese Davidu šta sam ja rekla od reči do reči - objasnila je Aleksandra, misleći na situaciju kada je pokušala da se vrati na imanje.

Ana je pobesnela i ušla u verbalni sukob sa Aleksandrom.

Foto: TvPink Printscreen

Nastavila se priča o tome da su Ana i David namerno flertovali dok je on bio sa Aleksandrom, kao i to da li je Mina namerno sipala Davidu piće kako bi iznervirala Aleksandru i zatim je provocirala kako bi je diskvalifikovala. Tom prilikom je Aleksandra ponovo ispričala kako je David bio agresivan prema njoj i da planira sa Anom sve što je sa njom. Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#David Dragojević

#Lepi Mića

#Marko Marković

'