AKTUELNO

Nije znala šta ju je snašlo.

Nekolicina zadrugara se okupila u spavaćoj sobi, pa su komentarisali odnos Stanije Dobrojević i Marka Markovića. Lepi Mića je istakao da Dobrojevićeva nije zaljubljena u Marka, kao ni on u nju, a potm je dao svoje mišljenje sa kim bi Crnogorac bio, a da to nije Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Dajete ljudima pravo da vas komentarišu. Zagrlite se, mazite se, sedite jedno drugome u krilu. Ljubite se u ivicu usta. Oboje ste foliranti. Da ti se sviđa ti bi to odmah rekla. Maja je rekla fino da joj se on sviđa. Mina ima pravo da j*be mater i tebi i njemu jer su bili u vezi. Nora je rekla da on nju ne interesuje, Doroteu ovde boli k*rac za sve. Aleksandru isto ne zanima. Jedina Mina ima pravo da bilo šta kaže - komentarisao je Mića.
Ona nema reakciju da je zaljubljena i da ga voli. Ona to radi iz sujete - prokomentarisala je Stanija.
On bi na keca bio sa Norom, ona se njemu svidela. Njemu imponuje da bude sa Stanijom. Mislim da bi najpre izj*bao Maju, jer je ona najj*bozovnija zadrugarka. Ostalo što se dešava je nebitno - nastavljao je Mića.
Ja kada budem imala godina kao Stanija, moje dete će imati 17 godina. Okani me se. Rat sa mnom dobiti nećeš, patetičarko. Moje dete nemoj da uzimaš u usta. Babadevojko nemaš dete. Ološu, k*rvetino. Moje dete će imati 17 godina kad budem u njenim godinama, a ova baba devojkajuri po rijalitiju klince - pričala je Aleksandra zbog čega se Stanija našla uvređeno.

Foto: TvPink Printscreen

Ovaj razgovor je najednom prekinula Aleksandra Subotić koja je potkačila Dobrojevićevu govoreći kako je Marko "klinac" za nju, a ona "babadevojka".

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Aleksandra Subotić

#Stanija Dobrojević

'