AKTUELNO

Nije mogla da se iskontroliše!

Voditelj Darko Tanasijević ušao je na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi zajedno sa zadrugarima pogledao sve lepe, ali i one tužne trenutke koji su obeležili njihov život u emisiji "Gledanje uspomena". Sledeće na redu bile su uspomene Stanije Dobrojević.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija je jedva krila oči pune suza dok su išle njene uspomene, naročito kada se pojavila slika sa njenim pokojnim ocem. Svi zadrugari su pomno pratili njene aktraktivne fotografije iz dana kada je živela u Americi. Onda su usledile slike sa njenim bivšim dečkom Filipom Panajotovićem, a Stanija je odmah promenila izraz na licu.

Foto: TvPink Printscreen

Bilo je slika i sa bivšim dečkom Šarenim, pa sa Vladimirom Tomovićem, a Dobrojevićeva se prvo uhvatila za glavu kada je videla njegovu fotografiju sa katancem sa njihovim imenima u Vrnjačkoj banji, a zatim je ponovo počela da plače.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Stanija je imala prilike da vidi i svoje uspomene sa Kristijanom Golubovićem, kao i trenutak kada je osvojila prvo mesto na "Farmi 6", a kako je sve to izgledalo, pogledajte u video-prilogu i nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Stanija Dobrojević

'