AKTUELNO

Ona smatra da Tomović glumi fatalnog muškarca.

Nedelja za nama je bila veoma burna za pojedine zadrugare. Ove noći zadrugari odgovaraju na pitanja predstavnika sedme sile o svim dešavanjima koja su obeležila prethodne dane.

Voditelj i urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević je otkrio Staniji Dobrojević da se Vladimir Tomović oglasio i priznao da ga je sramota što je bio sa njom.

Vladimir se u više navrata oglašavao kada si ti u pitanju, bio je aktivan na društvenoj mreži Instagram i komentarisao je tebe i tvoje ponašanje u rijalitiju. On je rekao "Mene je lično sramota, možete da sečete klipove, sramota me je što sam ikada bio sa Stanijom Dobrojević" - otkrio je Darko Staniji.

Foto: Printscreen Instagram/TvPinkPrintscreen

To je bilo posle mog plakanja sa Marijanom, kada sam rekla: "J*bo mi pas mater i kad sam bila sa njim." Ono što je on tražio od mene jeste da ga nikada ne opsujem. Mislim da on nije dečko koji ne ume da se nosi sa medijima. Ja mislim da on ne misli tako, već da je on to rekao kako bi se oprao od neke naše priče koju smo imali. Osećala sam se užasno. Bila sam ogorčena zbog njega, htela sam da ga zgazim kao mačku. Ja imam tajnu koja bi njega degradirala kao muškarca. Ja sam ga prihvatila takvog kakav jeste. Imao je kod za šifru i sreću koju je izgubio kao ništa. Kada bi on ovde došao, ja bih se svađala sa njim. Svim devojkama koje se lože na Tomovića, ja želim jednog Vladimira. Pošto on glumi nekog fatalnog muškarca i da vidim da li će ijedna devojka voleti kao što sam ga ja volela - pričala je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Šta je to što je Stanija prećutala o Vladimiru zbog čega bi on mogao da se postidi i da ga degradira, ostaje da saznamo.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'