AKTUELNO

Odmah se ogradila, ali je ipak na kraju priznala.

Tokom emisije ,,Pitanja novinara" izašli su novi detalji iz života zadrugara. Naredno pitanje voditelj i urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević postavio je Ani Korać o igrici koju je Veliki šef priredio zadrugarima pre nekoliko dana. Naime, izbio je sukob Koraćeve sa Aleksandrom Subotić zbog igrice, jer David Dragojević nije hteo da ga bivša verenica gađa balonom.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam pričala i sa Ognjenom o toj igrici. ja kada je Aleksandra ušla ja sam prva rekla Davidu da popriča sa njom. Kada su bili potrčci, meni nije padalo na pamet da idem da ga kontrolišem. David je taj koji neće da ulazi u bilo kakvu priču sa njom. David je taj koji beži, David je rekao Petrućiju da će ga on gađati, a ona je trčala od bazena i govorila da će ona namerno da ga gađa i Aleksandra je napala mene da sam ja rekla Davidu da ne učestvuje, ja sam namerno njoj rekla da ga neće gađati i da neće sad učestvovati u igrici - ispričala je Koraćeva, pa se David složio.

Foto: TvPink Printscreen

Pre svega, gospodin David je pokazao da svoju gospođici elitnoj ne dozvoljava da priča, jer je glupa i ne ume da se izrazi. Što se tiče igrici, htela sam da gađam Davida, jer mi je u tom trenutku bilo zanimljivo. Šta imam da gađam Anu, kada sam sa Davidom bila 2 godine. Ana je ta koja sebi dozvoljava da daje nekom dijagnoze psihopate, a ova devojka ovde priča o svim detaljima moje veze. Ja nisam pratila njenu vezu, a ja imam pravo nju da smatram spihopatom, jer je upućena u svaki detalj moje veze. Što se tiče toga da sam ja bila psihopata pa sam išla da spavam Davidom i izoalciji, ja sam mu bila verenica, a onda ga je nagovorila da pobegne iz izolacije da ne bi spavao sa mnom - dodala je Subotićeva.

Koraćeva i Aleksandra nastavile su da se raspravljaju o igrici, Subotićeva je sve vreme pokušavala da objsni Ani da je u pitanju samo igra i ništa više.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'