AKTUELNO

Dugo im je trebalo da se posvađaju!

Suzana Perović i Miki Đuričić ponovo su počeli da se raspravljaju. Naime, Miki je osetio Suzaninu negativnu energiju od kada su ušli u izolaciju, a razlog za to je problem koji su imali u emisiji ,,Pitanja novinara".

Foto: TvPink Printscreen

Okej, izvini ja sam pogrešio, evo oprosti. Poznajem te, kao da ja ne znam da si ti sada besna, nisam ja mentol. Šta god da sam te pitao, ćutiš. Rekao sam ti za ove stvari da se maneš, osetim ja energiju. Od kad smo ušli kako se ponašaš prema meni, nemoj me pitati što. Ne možeš tražiti od mene da se ja menjam, ako ti nećeš. Rekla si da nećeš da radiš neke stvari. Ne možeš ti biti ljuta na mene, ne možeš mi vređati inteligenciju. Od kad si ušla ovde, kako se ponašaš.  Ja tebe kapiram, sve razumem, ti si kraljica majke mi. Došao sam ovde zbog tebe, onda ceni to malo. Ono što si ispričala, moraš i u praksi pokazati
Je l' ti ja ličim na nekog ko je besan? Nisam besna, mirna sam. Ja neću uopšte da pričam više o tome. Ti si došao zbog mene ovde, hoćeš ti prestati da pričaš, molim te?

Mikija je dodatno iznerviralo to što je Suzana u jednom trenutku, znajući da se on vratio samo zbog nje, izgovorila da bi volela da izađe sa velelepnog imanja.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'