AKTUELNO

Uživali na suncu!

Od kako je počeo najgledaniji rijaliti "Zadruga 2", pevačica Zorica Marković se, osim po svojoj aktivnosti za crnim stolom, isticala i po tome što je uvek bila spremna da zasuče rukave i brine o higijeni Bele kuće. Ona je dobila mnogo pohvala i od strane publike, kao i od zadrugara, što se kao velika zvezda narodne muzike ne stidi toga da obavlja kućne poslove, dok mnogo mlađi ukućani od nje ne rade ništa.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: DA LI JE OVO SKRIVENA PORUKA ZADRUGARIMA?! Veliki šef ovog jutra probudio stanare Bele kuće na OVAJ način! (VIDEO)

Jedan od predstavnika mlađe garde koji se takođe po tome ističe je "Pinkova zvezda" Marko Petrušević Petrući. On je jedan od retkih koga ne mrzi da radi u štali sa životinjama, a dok mnogi zadrugari koriste slobodno vreme da spavaju i odmaraju, mladi pevač vežba svakodnevno, a zatim čisti haos koji je ostao za njegovim cimerima.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su ovog jutra, dok su se zadrugari i dalje razvlačili po svojim krevetima, odlučili da uskoče u bazen i uživaju u suncu i pogodnostima koje im je pružio Veliki šef napravivši velelepno imanje u Šimanovcima.

Foto: TvPink Printscreen

Dok je Zorica ispijala kafu i sunčala se, Petrući je plivao, a onda mu se i Markovićeva pridružila, pa su zajedno uživali u vodi. Mnogi bi rekli da je ovo zasluženi odmor za njih dvoje posle više od devet meseci provedenih u rijalitiju.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Marko Petrušević

#Zorica Marković

'