AKTUELNO

Nije im smetala visoka temperatura!

Stanija Dobrojević često dobija komplimenta za svoj fizički izgled, čak i od osoba u kući sa kojima je u sukobu. Voleli je ili ne, niko joj ne osporava to što svakodnevno radi na sebi, što vežbajući, što pazeći na ishranu.

Pročitajte još: NAJSEKSEPILNIJE ZADRUGARKE U AMIDŽI ŠOUU! One će učestvovati u rvačkom spektaklu u čokoladi! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Ovog podneva, iako je napolju veoma vrelo, Stanija je odlučila da ne odustane od svog režima, pa je tako punom parom vežbala ispred hotela. Marko Marković, zadrugar sa kojim ona provodi najviše vremena proteklih dana, bio je tu da joj pomogne. Sve vreme ju je posmatrao kako bi što pravilnije radila vežbe.

Foto: TvPink Printscreen

U jednom trenutku, ovo dvoje zadrugara počelo je da gleda svoj odraz u staklu. Iako još uvek nisu javno priznali da su par, sve češća razmenjivanja nežnosti između njih dovode njihove cimere do sumnje da su oni već uplovili u vezu, samo nisu to nikome još priznali. Kako i on često dobija komplimente od ukućana da je najlepši momak u kući, a i bavi se manekenstvom, verovatno im je u jednom trenutku dok su se ogledali prošla misao kako bi bili lep par. Da li je i to jedan od razloga što ovih dana neprestano vežbaju, to samo oni znaju.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Marko Marković

#Stanija Dobrojević

'