AKTUELNO

Žestoko se posvađali nakon kupovine.

Ukućani rijaliti programa "Zadruga 2" svakog ponedeljka odlaze u kupovinu, a tako je bilo i ovoga puta. Nakon kupovine, Luna Đogani i Marko Miljković posvađali su se zbog hrane.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Njihova rasprava dogodila se u spavaćoj sobi, a tom prilikom Marko je rekao Luni kako "igra rijaliti", što je nju još više iznerviralo.

Ja ne jedem ni jaja, ni paštetu... Neću, to je tvoje, zato! Ko drami, ti si napravio frku sad oko hrane. Ti imaš svoje, jedi. Neću, pusti me. Iznervirao si me. Ne mogu, pusti me. Pusti me Marko, nerviraš me. Stvarno sam najgora, priznajem. Šta bi bilo da sam nešto gore uradila? Strašno, što sam dala dve paštete - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Luna, da li si normalna? Što dramiš? Da li ti shvataš jednu stvar? Nisu poenta dve paštete... Da li ti shvataš? Hoćeš da igraš igru? Ja više ne znam šta da ti kažem. To me jako iritira. Namerno hoćeš da napraviš rijaliti i te slične priče. Pravi slobodno. Hoćeš da nemamo ništa? To je klasičan rijaliti. Ti nemaš razumevanja za mene - govorio je Marko.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja igram rijaliti? Ja ne igram rijaliti! Prestani da mi prebacuješ stvari koje ti radiš. Neću da pričam sa tobom više. Prestani da me vređaš zbog toga. Ja igram rijaliti, sram te bilo - nastavila je blogerka.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Luna Đogani

'