AKTUELNO

Nastala nova svađa između Lune i Marka tokom emisije.

Luna Đogani i Marko Miljković uspeli su da se posvađaju tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" dok su njihovi cimeri imali svoja izlaganja za crnim stolom i komentarisali aktuelne teme u kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, Luna i Marko danas su se svađali nakon kupovine, a ova tema pokrenuta je i tokom emisije. Za stolom je večeras Đoganijeva počela i da plače, dok joj je Miljković pričao i kako mu blogerka prebacuje samo pred zadrugarima stvari koje joj smetaju. Kada je video da plače, Marko je odmah zagrlio svoju devojku i počeo da je teši.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako treba da pričam? Da budem srećna, da se smejem? Ne znam kako treba da pričam... Nervozna sam, pusti me, sve mi se skupilo. Zbog tebe sam nervozna, zbog tebe se ovako osećam. Muka mi je! Nije prvi put. Konstantno me vređaš, muka mi je. U životu me nije izvređao nijedan muškarac, koliko si me ti izvređao. Evo, ja ti kažem da igram rijaliti! Nervozna sam, ti me non-stop vređaš - govorila je Luna Marku.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li shvataš da je to za lek kada kažeš malo grubo? Čekala si emisiju, evo ti emisija, pa se drk*j. Koliko si bezobrazna, to je strašno. Preko dana sve je super, dođe emisija, ti se napališ... Muka mi je od toga što se primaš kao saučešće. Meni je muka, a ne tebi, meni! Na svaku glupost se vređaš. Što mi danas nisi tako zamerila, nego sada za stolom pred svima cviliš. Ja ti sve tolerišem za stolom što najgore kažeš. Samo za stolom skačeš na mene. Šta, ti si zlatna? Poludeo sam - pričao je Marko Luni.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Luna Đogani

'