AKTUELNO

I to sve zbog nove rijaliti veze sa Anom.

Ove noći voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.

Sledeće pitanje voditelj je pročitao za Anu Korać, a bilo je vezano o njenom odnosu sa Aleksandrom Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

Ana, ko si ti da Aleksandri prozivaš dete? Otela si joj verenika, a mislila si da se malo izigraš i ostaviš ga - glasilo je pitanje, Koraćeva nije htela da komentariše.
Moje dete se zloupotrebljava da se ja ocrnim. Taj stepen bezosećajnosti, mržnje. Ja mogu da kažem jednu stvar, ja sam napravila glupost sa 16 godina, ostala sam trudna sa čovekom koji je bio zauzet. Ali nikada nisam rdekla ni jednu ružnu reč za tu ženu. Kada su mi namestili igru, a kada je opet sebi dala za pravo da pljuje moje dete i mene, ja ne znam odakle njoj to u glavi i zašto to radi, da me ona ne voli. To je nenormalno. Mislila sam da će da se pokunji, smiri - odgovorila je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ko si ti da se tebi neko pokunji - dobacio je David.
Tvoja bivša verenica - odbrsuila mu je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

David Dragojević ustao je i zaurlao na Alekasndru, iako je ona samo nekoliko minuta ranije izjavila da je bilo nasilan prema njoj, Lepi Mića mu je očitao lekciju.

Sad si pokazao da si pravi nasilnik, čovek koji je u duši najbolji na svetu, a ovo je samo igra. Moj prijatelj nikada nije mrava zgazio, koji se samo našalio sa tortom. Da bilo šta on radi loše, to je samo jedna igra i šala. Disfalifikovali su me na najgori k*rvanjski način!  - izjavio je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'