AKTUELNO

Tek što su se smuvali, a već nevolje sa drugom.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Naredni klip bio je u vezi razgovora Aleksandre Subotić, Maje Marinković, Branislava Radonića Brendona i Baneta Čolaka o Bori Santani, Davidu Dragojeviću, Marku Markoviću i Marku Miljkoviću, ali i o ostalim zadrugarima o kojima nisu imali najsvetlije opažanje kada je u pitanju veličina njihovog ponosa. Naime, njih troje bili su ubeđeni u brzinu Santane, te su nakon odgledanog klipa prokomentarisali.

Foto: TvPink Printscreen

To je bila šala, za Aleksu sam to rekla jer mi deluje kao mica. Šalili smo se, ali rekla sam svoje mišljenje. Marko Marković kada je spavao, nešto je jezikom mlatarao i to sam prokomentarisala pred njim - odgovorila je Maja.
Za jednog zadrugara si rekla da je mali - upitao ju je voditelj.

Foto: TvPink Printscreen

Rekla sam apsolutno i konkretno šta mislim, sve što sam rekla stojim iza svojih reči, odgovorno tvrdim - rekla je Maja.
Rekla je da je u izolaciji Marko Marković imao erekciju, da joj je pokazao penis - tvrdio je Brendon, što je Marinkovićeva negirala, ali i Marković.

Foto: TvPink Printscreen

Marko je sve vreme tvrdio da se to nije desilo, ali se Stanija Dobrojević naljutila na svog novog dečka, pa mu je odbrusila.

Odvratni su mi, pričate o k*rčevima. Ako joj plaziš jezik, možeš i da joj daš. On mi je dno dna, kao i ona, šta on ima da pokazuje i palaca jezikom devojci koja je napaljena ovde na njega. Ajde izj*bi je, izređajte se na Maji, Marko Miljković odradio posao kako treba. Izvadi k*rac i nabij joj u usta - odbrusila je Stanija.
Ma njoj odgovara ta priča, ova priča nema veze sa vezom. Majo sedi dole - izjavio je Marković.

Foto: TvPink Printscreen

To što te je Vladimir Tomović odj*bao, to nije moj problem, ti si dno dna. To što si ljubomorna što tvoj dečko meni pokazuje jezik, to je tvoj problem - odgovorila joj je Maja.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'