AKTUELNO

Video-prilog o šamaru Mikija Đuričića nad Suzanom, ali i napad na Nadeždu svi su osudili.

Savo Perović nakon emisije ,,Gledanje snimaka" odmah je otrčao kod Suzane Perović u rehabilitaciju kako bi proverio kako se oseća. Suzana je večeras tokom emisije imala nervni slom, jer nije smela da pogleda video-prilog o šamaru Mikija Đuričića, o kom bruji cela nacija. Perović je prepričao sve zadrugarki, a onda ju je posavetovao.

Foto: TvPink Printscreen

Baš je strašno, bolje što nisi videla. Nije baš bezazleno, kako sam ja zamišljao u glavi, svi smo ostali bez teksta. Nije se čula komunikacija, jer niste nosili bubice, smao su pokazali. Samo se videlo kako te udario, Suzana to je bio ozbiljan šamar i uopšte ne izgleda naivno. A ono tek sa Nadeždno, to je tek ozbiljno strašno. Ne znam šta je sa njim, niko ne zna. Nije bila ćuška, već je bio baš šamar, baš ozbiljno. Prvo ju je pljuvao i priveden je. Milan kad se sve to završilo, je dao do znanj a da sve to uopššte nije tako bezazaleno, zato i imaš ti toliko pitanja. Očekuje se od tebe da ti kažeš, ti se prvi put suočavaš sa takvom sitaucijom - pričao je Savo.
Zašto? To sa Nadeždom je bilo užas, zašto joj je to uradio... Da udari dve žeme... Nemam snage više, sedim u ova četiri zida. Ja ti se kunem da se moji mole da izađem. Nije trebao ni da se vraća - bila je šokirana Suzana u suzama.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'