AKTUELNO

Do samog kraja bilo je neizvesno!

Voditelj Ognjen Amidžić stigao je u Belu kuću kako bi nominacije mogle da počnu. Ovonedeljni vođa Lepi Mića izabrao je Aleksandru Subotić i Anu Korać za potrčke, a jedna od njih dve će se boriti za opstanak u duelu sa zadrugarom koji će dobiti najmanje glasova publike.

Zadrugari su imali priliku da iskreno kažu šta zapravo misle o Ani i Aleksandri, a među prvima bio je i Branislav Radonić Brendon koji je iskren do srži dao svoje mišljenje.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je manipulator, neobrazovana, neelokventna, taj film njen me uopšte ne interesuje! I zato glasam da Aleksandra ide u izolaciju, Ana je za razliku od nje dobar čovek - rekao je Brendon.

Međutim, Sanja Stanković imala je mnoštvo kritika na račun njene drugarice Ane, pa joj je priznala kakvo mišljenje ima o njoj.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ana je počela mnogo da me nervira, svi pričaju da je postala kao Aleksandra i sada vidim da je to tačno. Nije baš kao ona, ali liče - rekla je Sanja.

Zadrugari su svojim glasovima odlučili da Aleksandra Subotić krene put izolacije, a ona je ukratko svima koji su želeli da ona napusti takmičenje poručila samo jedno.

Foto: TvPink Printscreen

Ono koji su rekli lepo o meni, hvala im. Ali, generalno oni više pričaju o sebi, a ne o meni - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Publika je najmanju podršku dala Marku Petrućiju, koji će se u duelu sa Aleksandrom boriti za opstanak.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'