AKTUELNO

Oduševljeni njenim pevanjem!

Pre nekoliko dana Miki Đuričić ošamario je Suzanu Perović, a zatim je pljuvao i štakama udarao Nadeždu Biljić, nakon čega je momentalno diskvalifikovan iz rijaliti programa "Zadruga 2".

Foto: TV Pink Printscreen

Nadežda je često plakala nakon ove situacije, poručila ženama da ne trpe nasilje, a kada je ukućanima pušten ovaj snimak, Biljićeva to nije mogla da gleda, već je izjurila u dvorište i plakala.

Ove noći, nakon proslave momačke večeri Sava Perovića i devojačke večeri Sanje Stanković, Bora Santana je svirao harmoniku, a Nadežda Biljić je pustila glas. Tom prilikom ona je otpevala dve veoma emotivne pesme, jednu od Zorice Brunclik "Ne dam ovo malo duše" i drugu od Cece "Kukavica", što je sve zadrugare ostavilo bez daha i na ivici suza.

Foto: TV Pink Printscreen

Prestala sam davno da se smejem, nemam čime dušu da ogrejem. Od života ja sam htela malo i to malo nije mi se dalo. Sve neka uzmu, sve nek sruše ali ne dam, ovo malo moje duše - deo je pesme Zorice Brunclik.
Kukavica, nisam znala da si takva kukavica, sa mnom spavaš druga ti je nesanica bojiš se da priznas to - tekst je Cecine pesme.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Nadežda Biljić

'