AKTUELNO

Ponovo priča istu priču.

U dobro poznatom terminu, u Beloj kući odigrava se još jedna emisija ,,Pitanja novinara". Stanari velelepnog imanja u Šimanovcima biće izloženi oštrim i intrigantnim pitanjima sedme sile, a koja će i ove nedelje biti zanimljiva.

Novinar Darko Tanasijević je odmah započeo razgovor sa Suzanom Perović, a osvrnuo se na nemili događaj o kojem bruji šira javnost. O fizičkom nasilju od strane Mikija Đuričića odbijala je da govori, a u prilog tome ispričala je kako se ne seća trenutka kad je dobila šamar kao ni razgovora koji je prethodio tome.

Foto: TvPink Printscreen

Veruj mi da ne znam, ne sećam se. Ja se jednostavno ne sećam ni šta sam pričala...kao da je neko ludilo. Jednostavno, totalna konfuzija, nešto što ja to nikad nisam doživela. Ne mogu da ti dam odgovor - rekla je Suzana.

Suzana je često naglašavala da je posle fizičkog zlostavljanja želela i nešto da ga pita, a novinar ju je zamolio da pred svima otkrije šta to može da je interesuje.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam očekivala da nešto može da mi se desi od osobe koju sam zavolela i proživela najlepše stvari! Ako ti kažem da se toga ne sećam, to ni u ludilu ne bih pomislila da može da mi se desi! To je stanje šoka! - rekla je Suzana.

Darko je insistirao od pevačice da otkrije detalje njihovog razgovora u rehabu, pa joj je konkretko postavio pitanje: ,,Kojom izjavom si ga iziritirala da on nije mogao da se obuzda? Razgovarali ste bez bubica"!

Foto: TvPink Printscreen

U pravu si, skinuli smo bubice, ne mogu tačno da se setim! Volela bih da sam sve ovo sanjala! Ja dok budem ovde, ja ne mogu da se setim! Juče sam se potresla kad je Milan pozvao Nadeždu na intervju, jednostavno, moram da izađem iz ovoga! - rekla je Perovićeva.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Suzana Perović

'