AKTUELNO

Jovana otvorila dušu pred svima.

Jedna od emisija koju milionski auditorijum koji svakodnevno prati dešavanja u najgledanijem rijalitiju "Zadruga 2" željno iščekuje svake nedelje je "Pretres nedelje", koju vodi voditelj Milan Milošević.

Milan je podigao Jovanu Tomić Matoru i prokomentarisao da gledaoci smatraju da se odnos između nje i Sanje Stanković totalno promenio od kada je Stankovićeva imala poziv sa svojom majkom. Podsetimo, pre toga su Jovana i Sanja imale žestok sukob kada su iznele mnoge stvari iz privatnog života, a Sanjinu majku je pogodilo to što je Matora iznela.

Foto: TvPink Printscreen

Matora je krenula da priča koliko joj je teško i sve vreme plakala.

Ja malo, malo pa pomenem tu temu. Mene to mori. Prošle godine mi je to bio najveći strah. Ja i Sanja te nedelje kada je Rada bila tu, bilo nam je nebitno kako će neko da gleda našu vezu, kada smo imali podršku od najmilijih. To mi je bilo utočište. Osećam se kao da prolazim ponovo kroz to. Osećam se loše i teško mi je da pričam o tome. Malo mi je glupo zbog Sanje da pričam o tome. Ja sam čovek koji ima užasan osećaj krivice. Ja ne bežim od toga što se desilo. Ko je naše orijantacije razumeće koliko znači podrška roditelja. Moji roditelji su totalno drugačiji, ali kada sam otišla na razgovor kući, nikad se nisu složili sa tim da to podržavaju, ali su prihvatili. Moj tata Sanju gleda kao deo naše porodice. Sve smo to prošli, Sanjina mama me je prihvatila, slala mi je poklone. Ja znam da bi me moja mama iskritikovala kada bi imala poziv, ali nikada ne bi rekla kao Sanjina mama. To što je rekla, uopšte nije tako. Ja jesam Sanji ovde prijatelje. Ono što sam želela od njene mame je da me prihvati kao Sanjinog prijatelja, ako ne kao partnera. Ja se sada borim. To je najgore, kada ne može da te prihvati neko ko je tvojoj devojci sve na svetu. Znam da Sanja nikad ne bi dozvolila da njena mama utiče na vezu, ali to što njena majka nije podrška će uvek da je izjeda. Ovo je najgori osećaj, da se osećaš odbačeno. Neko te neće - priznala je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Šta da joj kažem? To treba pre mene da pogodi, nego nju. Ja ne zavisim od mišljenja roditelja. Ja sam tad bila vidno potresena. Ja nisam nijednu reč rekla, ne sećam se ni šta sam rekla. Mama vrlo dobro zna kakav je bio naš život i da ja nisam imala podršku i da se naš odnos popravio posle "Zadruge 1". Ja ne želim da iznosim detalje iz svog privatnog života. Ne želim da pridajem značaja tome, da ne bi Jovani bilo loše. Ovo je moj život, u mom životu samo ja odlučujem. Uvek prekidam tu temu, jer meni je teško, ja ne želim da pričam o tome i to mi stvara tenziju - ispričala je Sanja.

Sanja je prokomentarisala zašto ne pruža utehu svojoj devojci, pa progovorila o odnosu sa majkom.

Patim. Volela bih da je Sanja pitala u pozivu. Nije mi uopšte jasno. Ja sam se teta Branki približila. Ne znam šta se promenilo. Ne da me muči, nego me izjeda. Znam da kada izađemo, ja ću da odem kod svojih roditelja, ona će sa mamom. Tata je mnogo Sanju prihvatio, drago mu je kada brine o Dunji. Imala sam grižu savesti, zato sam išla kod Drveta da ona dobije poziv. Moja mama nikada to ne bi rekla - dodala je Jovana.
Između nas se mnogo stvari izdešavalo, Jovana. Moja mama će svašta da kaže u afektu. Ti vrlo dobro znaš da sam ja shvatila posle "Zadruge 1" da hoću sa tobom život. Meni Bog otac ne može da promeni mišljenje. To je njeno mišljenje, ovo je moj život - poručila je svojoj devojci Stankovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Zorica Marković je nakon toga prokomentarisala da je primetila zahlađenje u njihovoj vezi nakon poziva i da se boji da će Jovana biti ostavljena nakon završetka rijalitija i da se stvorio jaz koga one nisu svesne, a zatim je i Eleonora Miljković dodala da joj pored Sanje više ide neki muškarac. Bora Santana je takođe prokomentarisao da se Sanja ohladila.

Foto: TvPink Printscreen

Milan je upitao Jovanu da li je spremna da podrži Sanju ako bude želela da rodi dete i bude srećna, a Matora je odgovorila potvrdno. Stankovićeva je otkrila i detalje njihovog dogovora.

Mi smo rekle da ako se desi da nas dve završimo, da ćemo ostati prijatelji - dodala je Sanja.

Šta si sve još ispričale, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Bora Santana

#Branka Stanković

#Eleonora Miljković

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

#Zorica Marković

'