AKTUELNO

Dobrojevićeva je istakla da joj je lepo u Markovićevom zagrljaju.

Stanija Dobrojević je povela iscrpan razgovor tokom žurke sa Eleonorom Miljković o Marku Markoviću i Vladimiru Tomoviću. Za to vreme joj je Crnogorac pevao i nije skidao pogled sa zadrugarki.

Dobrojevićeva je o svim ovim detaljima pričala sa Crnogorcem i priznala mu da će je ga ostaviti ako joj bude zadavao glavobolje.

Foto: TvPink Printscreen, Privatna Arhiva/Vladimir Tomović

Kaže da te gleda i da ti se smeje. Smešno joj je što bilo šta petljam sa tobom i da mi to ne priliči. Možda je i u pravu. Možda mi je ovo napolju minus, ali ja sam ovo htela. Šta će dalje biti, ne zavisi samo od mene, već i od tebe. Tebi se Nora svidela, ti si bio sa Minom, Majom i ona te odj*bala i sad si sa mnom i ona ti se smeška - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

To da se ona sprda, to neka okači mačku o rep. Uvek mora da postoji izgovor i opravdanje. Ona se sj*bala jer je mislila da će meni kontru da udari, a samo je sebi loše napravila. Ti si moje staro nervozno - pričao je Marko Staniji.
Bude li me glava bolela zbog tebe naredne dve nedelje, biće ćao, ja odoh u Ameriku. Meni je lepo sa tobom, ali ako ti hoćeš da igraš igrice, igraj se slobodno, samo što dalje od mene - rekla je Stanija Markoviću.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon razgovora, Staniju je poneo ritam, pa je zavrtela kukovima, a Marković ju je gutao pogledom. Da li će ovo dvoje zadrugara uspeti da održe vezu, ostaje da saznamo.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Marko Marković

#Stanija Dobrojević

'