AKTUELNO

Slede nikad zanimljivije nominacije!

Stanija Dobrojević i Marko Miljković su dvoje zadrugara koji su svojim ućešćem u najgledanijem rijalitiju "Zadruga 2" izazvali veliku pažnju kako zadrugara, tako i javnosti. I sam njihov odnos tema je mnogih spekulacija, a zadrugari su čak i sumnjali da se oni dopadaju jedno drugom.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon nedavne tradicionalne svadbe koju je organizovao Veliki šef za Sanju Stanković i Sava Perovića, a koju je većina zadrugara sabotirala, Lepi Mića je predložio da se napravi nova svadba, upravo između Miljkovića i Dobrojevićeve. Ovo je izazvalo lavinu komentara, a ovonedeljni vođa Mina Vrbaški ih je nakon toga postavila za svoja dva potrčka, kako bi se sumnje koje je imala čak i Markova devojka Luna Đogani otklonile.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj Ognjen Amidžić upravo je ušetao na velelepno imanje kako bi se još jedne nominacije odigrale, a zadrugari će sada imati priliku da kažu svoje mišljenje. Kako mnogi Staniju i Marka optužuju da su "rijaliti igrači" i da sve rade zarad rijalitija i kadra, stanovnici Bele kuće će sada pokazati kome više veruju i koga više vole.

Foto: TvPink Printscreen

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga - Nominacije

#Zadruga 2

'