AKTUELNO

Ovaj govor joj nikada neće zaboraviti!

Zadrugari su ove noći spremni dočekali emisiju ,,Igra istine", a već na samom početku došlo je do ogromne turbulencije, a koja je iznenadila sve u Beloj kući.

Suzana Perović i Zorica Marković su odmah ušle u raspravu, a sve zbog toga što je Perovićeva smatrala da je posle žestoke svađe sa njom izgladila odnose. Međutim, Zoričino izlaganje je započeto sa napadačkim stavom, a to je u Suzani probudilo burne reakcije.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da joj je ona upala u reč, Markovićeva je vidno iznervirana osula paljbu po zadrugarima, pa im ovim rečima očitala lekciju.

Idite i skuvajte mi kafu. Pu*ite ku*ac! Pi*ke jedne smrdljive! Ćutim ovde kao zalivena, slušam gluposti, laži, priče! Šta se ti mangupiraš?! Šta ti pitaš koji ku*ac?! Vi ste sad kao bitni, zavežite bre! - rekla je Zorica.

Čim su se svi stišali, Zorica je pokušala da obrazloži da to što je sa Suzanom porazgovarala o svemu, ne znači da neće nastaviti da za stolom komentariše sve što se dešava u Zadruzi, pa se ponovo dotakla teme o seksu Mikija Đuričića i Suzane, pa je opet došlo do žestoke svađe.

Foto: TvPink Printscreen

Da li ona ili bilo ko smatra da je to ogovaranje, to je njegov problem, mi ovde živimo život i imamo pravo da pričamo o situacijama i svemu što se dešava. Normalno je da komentarišemo! Nisi ni ti interesantna ni bilo ko da bih ga ja ogovarala - rekla je Zorica.
Ti non - stop koristiš priliku da nešto kažeš, tebi ovo treba! Kažeš da je Zlata započela priču oko mog se*sa! E, baš je sad to bitno! Ja ne verujem da ti to radiš ponovo, provociraš me! Ja sam mislila da smo mi izgladile odnos! - rekla je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Slatko me je nasmejala, na njenom licu sam videla samo jedan smešak i to što ona sad maše i kao ide kući. Trebala si odavno da ideš, ne znam koja je svrha tvog boravka. Ja sam htela samo poređenje da napravim - rekla je Markovićeva.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Zorica Marković

'