AKTUELNO

Nije imala lepe reči ni za Marka Miljkovića.

Večeras se u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruzi 2" održava izbacivanje, a nominovane učesnice su Stanica Dobrojević i Zlata Đurković.

Zbog toga su gosti u studiju Stanijina najbolja drugarica i menadžerka Tamara Radoman i Zlatin suprug Vladimir Novaković.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon što su pogledali snimak na kom se Luna Đogani i Marko Miljković svađaju upravo zbog Stanije, njena drugarica je prokomentarisala sve.

Mislim da su jučerašnje nominacije rekle mnogo toga. Znala sam pre nominacija ko će glasati za nju. Ja sam ovo već videla kad su bili klipovi. Luna ima problem sa samopouzdanjem, a možda i Marko kao muškarac to gasi u njoj, umesto da joj daje komplimente. Marko je sa Lunom pričao loše o Staniji. Iako mu je Luna rekla da je sasvim normalno pričala sa Stanijom na devojačkoj večeri. Ona ima problem sa ljubomorom i sa samopouzdanjem, ali mislim da će to s godinama da reši. Možda sa Markove strane i nešto postoji prema Staniji, ali sa Stanijine sigurno nema, možda njemu imponuje da se oko njega prave priče - rekla je Tamara.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DOŽIVEĆE NERVNI SLOM: Ani Korać hakovali nalog na Instagramu! Na ovoj društvenoj mreži VIŠE NE POSTOJI (FOTO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'