AKTUELNO

Imao je pozdrav i za jednog bivšeg takmičara sa kojim je Zlata bila u epicentru skandala!

Vlada Novaković večeras se pojavio kao podrška svoje supruge Zlate Đurković, koja je nominovana za ispadanje zajedno sa Stanijom Dobrojević.

U razgovoru sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, prvi put Vlada je progovorio o prijateljstvu svoje supruge sa Suzanom Perović, ali je otkrio i da se čuo sa Mikijem Đuričićem, dok je bio van Bele kuće.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je jako čudan odnos, ne kažem da nije iskreno to druženje, bile su jedna za drugu, ali ta poslednja dešavanja sa Mikijem su dovela u sumnju da li je bilo iskreno ili nije. Znam da je sa Zlatine strane iskreno, Suzanu ženu ne poznajem. Mikija sam kontaktirao u nekoliko navrata, imao je samo reči hvale za Zlatu. Na kraju je ispala grbava, vidim da je tu bilo suza po odlasku u izolaciju, ali šta će biti kasnije, ne znam - ispričao je Vlada.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je već poznato, Zlata se našla u epicentru skandala sa Vladimirom Tomovićem, pa je sada pevačicin muž uputio i njemu poruku.

Jedino kad sam ja hteo da joj kažem da se okane, bilo je kada je bila priča sa Vladimirom Tomovićem, kog pozdravljam ovog puta. To nema veze sa vezom. To su gluposti naravno, a što se tiče toga svega, neka se bore - dodao je Zlatin muž.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'