AKTUELNO

Ne može tek tako da prihvati to kroz šta je ona prošla.

Ana Korać i David Dragojević ponovo su se posvađali zbog njene prošlosti. Naime, Veliki šef organizovao je igru sa intimnim pitanjima, koji su doneli nesuglasice u ljubavnom odnosu Koraćeve i Davida. Ono što je Davidu zasmetalo jeste to što Ana nije htela da mu odgovori na pitanje kada je imala poslednji put intiman odnos sa dečkom. Ali to nije sve, jer mu je dodatno zasmetalo Anin bivši dečko kog su oslovili sa ,,telefonom".

Foto: TvPink Printscreen

Pitaj me to što si ti mene isto pitao, odgovori mi na to pitanje. Kada? - upitala je Koraćeva.
Ti znaš kako sam ja ušao. Sa telefonom si imala poslednji odnos? - uzvratio je David.
Sa kakvim telefonom? Pomenuo si ga malopre kad smo sedeli tamo -nastavio je Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Za 92? - upitao je David.
Ne, ne, ja sam ti rekla da se nisam u nekog novog zaljubila, rekao si za upoznavanje sad malopre, za tog druga sa kojim sam posle ostala u korektnim odnosima. Rekla sam ti to, iz Ivanjice je - podsetila ga je zadrugarka.

David se potom sklonio u garderober, jer nije mogao da bude više u blizini svoje devojke, ali je ona odmah potrčala za njim, kako bi raspravila to što su imali.

Gde je ova kraljica drame? Šta se ti sad ponašaš tako? Da li sam ja tebi rekla da je meni taj telefon pisao pre Zadruge. Rekla sam ti ovako, za s*ks, da, kada sam izašla, nisam se zaljubila, bila sa m u vezi sa njim. Zašto je bitno koliko smo bili zajedno? Mi smo ostali u top odnosima. Ostali smo okej, šta je tu loše sad? Pa što se onda ti duriš? Kaži mi da znam razlog zbog kog si sada ljut? Što se ponašaš tako? - ispitivala ga je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Zato što si rekla da si bila u njega... - rekao joj je Dragojević.

Koraćeva je ipak na krau rasprave uspela kao i obično da ubedi Davida da se smiri i da se više ne svađaju.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'