AKTUELNO

Zadrugari napali Noru da se upetljala u svoje laži, Lunina reakcija će vas iznenaditi!

Zadrugari danas odgovaraju na pitanja svojih bivših cimera koji su pomno pratili ono što se prethodnih meseci dešavalo u Beloj kući. Naredno pitanje postavila je ponovo novinarka Katarina Ristić i to Eleonori Miljković o aferi sa Slobom Radanović na njegovom nastupu, o kojoj je zadrugarka slagala.

Foto: TvPink Printscreen

Moram da priznam da si me razočarala i ne znam zašto ne priznaš istinu o Slobi, tebi i meni i njegovom nastupu - izjavila je Keti.
Znala sam da će on da peva tamo, ali to sam se dogovorila sat vremena pred nastup - odgovorila je Nora.

Foto: TvPink Printscreen

Gde si se dopisivala sa Slobom, na društvenim mrežama ili preko sms poruka - upitao je voditelj pitanje.
Nije bitno... Na Instagramu smo se dopisivali - otkrila je Nora.

Foto: TvPink Printscreen

Nora, problem je što si ti slagala zbog gluposti i sad šta god da kažeš, ljudi će misliti da lažeš - objasnila joj Aleksandra Subotić.
Ja sam rekla da sam znala da će on pevati i onda sam se sat vremena pred nastup dogovorila sa Keti i još jednom drugaricom da idemo, ali nisam znala da li ću ostati. Trebalo je da idem za Makedoniju i Sloba me zvao da dođem. Ja kad sam izašla tu noć, on mi je poslao poruku da sam bila okej u tom fazonu nešto, ali mi se nije nabacivao, bilo je sve kulturno - dodala je Nora.

Za to vreme dok se Eleonora pravdala zadrugarima, Luna Đogani bivša devojka Radanovića smeškala se i nije dozvolila da je pogodi ova priča. Zadrugari su ustajali jedno po jedno i objašnjavali Nori da se upetljala u svoje laži, ali se ona sve vreme pravdala.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'