AKTUELNO

Čak i dok je bila sa njim u vezi, Bane tvrdi da je slala poruke oženjenom muškarcu.

Bane Čolak nakon što je video svoju bivšu devojku Zerinu Hećo, koja je postavljala zadrugarima pitanja, bio je ogorčen zbog načina na koji je upućivala kritike. Zerina je pitala Aleksandru Subotić o vezi sa oženjenim muškarcem, koji je otac njenog deteta, te ju je uporedila sa Lunom Đogani.

Čolak je u razgovoru sa Zoricom Marković otkrio da je i Zerina bila u vezama sa oženjenim muškarcima, ali i detalje tih veza.

Foto: TvPink Printscreen

Prvo, ona priča da osuđuje nasilje nad ženama, a skočila na Maju, na tebe, na Doroteu, meni udarila 50 šamara. Ona se kao ne meša u brak. Prvo se umešala jednom čoveku, slala mu poruke dok je još bila sa mnom. On je blokirao, ona mu pisala na društvenim mrežama, govori joj čovek da ga ostavi na miru jer ima ženu i decu, a da ne govorim gde je živela dok se nije smuvala sa mnom. Bila sa čovekom, sa kojim se živela tu. Ćuti i pokrij se ušima. To je isto radila i ovde, napadala druge ljude, a onda najgora. Ona je meni u karantinu rekla da ne mogu da se družim sa Aleksandrom i Davidom, jer je ona imala konflikt sa njom. Ona meni pričala da se viđala sa tim likom kod kog je stanovala, da je žena dolazila i pravila probleme, a zauzvrat joj je davao stan. I posle mesec dana od kad je bila sa mnom, bila nešto nervozna i ja je pitao šta je bilo, on joj tražio 500 evra, jer se nisu više viđali za stan - ispričao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'