AKTUELNO

Nije mogla da se smiri!

U Beloj kući nastao je totalni haos zbog emisije ,,Pitanja novinara", a sedma sila je nikad spremnija imala žestoka pitanja za ukućane koji su bili raspoloženi da bace sve karte na sto.

Tako je jedan od novinara zamolio Aleksandru Subotić da obrazloži na šta je mislila kada je priznala da David Dragojević ni ne sluti šta ga čeka kad napusti Zadrugu. Zbog njenog odgovora došlo je do žestokog sukoba.

Foto: TvPink Printscreen

Vratiće se stvarnosti. Napolju će morati da sluša komentare ljudi, biće izložen javnosti, društvenim mrežama. Vratiće se kući, neće više moći da živi kao bubreg u loju - počela je Aleksandra.
Ja sam taj zahvaljujući kome je ona živela lagodno! - branio se David.

Foto: TvPink Printscreen

David je postao bahat i bezobrazan, stalno mi upada u reč! On će se vratiti u kućicu u Veterniku, jer neće više biti tu Aleksandra koja ga je izdržavala. Neće moći da pobegne u Ameriku, jer mu je viza ukinuta. Moraće po prvi put da radi i da zaradi sam za sebe. Ja znam šta se dešava spolja i sa njegovim girosom. On je išao u Ameriku da zarađuje za svoje skupe krpice! Ja za razliku od njega, zarađujem! 'Ajde što je klošar, on je muška sponzoruša! - rekla je Aleksandra.

Ana Korać više nije mogla da ćuti, pa je odlučila da se umeša u njihovu raspravu i spomenula joj bivšeg dečka sa kojim ima ćerku.

Ti si se pravila da si mu kao drugarica, a kad žena ode u toalet, ti se ljubiš sa njim! Uništila si brak! - napala ju je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Marš, glupačo jedna, prostitutko! Za razliku od ove elitne ku*ve i za razliku od tebe, ja svoju vezu nisam krila. Mi smo bili transparentno u vezi. Ja sam to uradila sa 16 godina, a ti se sa 26 je*eš a pare - rekla joj je Aleksandra.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#David Dragojević

'