AKTUELNO

Panić je joj je još jednom rekao u lice da mu je ona najveća životna greška.

Zadrugari su imali turbulentnu noć u kojoj je sedma sila iz studija postavljala pitanja takmičarima, a zbog kojih su otkrivene nove istine koje će zasigurno promeniti tok priče.

Tako je novinar Darko Tanasijević zamolio Nadeždu Biljić da prokomentariše glasine da je Toma Panić ljubomoran na Lazara Jeremića, jer ona sve češće provodi vreme sa njim. Ona je bez dlake na jeziku priznala koliko je razočarana, pa mu sve sasula u lice.

Foto: TvPink Printscreen

To moraš njega da pitaš, jer on priča da sa mnom hoće samo se*s. Rekao je da će samo da se po*ebe sa mnom. A pritom, pre svega toga smo se dobro družili. Ja imam se*s sa kim ja hoću i radim šta ja hoću. Ne znam šta je poenta takvog ponašanja. Ako smo u šemi, u šemi smo, ako smo u vezi, u vezi smo. Nije on ljubomoran, sve je to njegova igra. Na svakih pet minuta kaže Nori: ,,Gde si srce"?. To namerno radi, a ja smatram da mu ništa loše nisam uradila. Ja samo radim šta hoću. Hoću da se osećam kao žensko, a ne kao lutka na naduvavanje kojoj ti samo gurneš. Hoću pažnju, kafu, priču, dobro jutro, laku noć. Posle svega što se desilo sa Mikijem, meni je trebao zagrljaj, a njega je bolelo du*e. Svaki put kad je sa mnom u svađi, on trči kod Marijane - rekla je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

Ja zapravo nemam šta da kažem na ovu temu. Ne znam šta da ti odgovorim. Rekao sam istinu, mislim da sam napravio najveću glupost što sam uopšte bio sa njom. Nekad joj kažem kao drug nešto, da joj vratim svest. Ja pogrešim kad je zovem, to je alkohol. Ja nemam osećaja za nju, ne želim ni vezu! Tražila je da je zagrlim, ja to neću! Svaki moj prijatelj se verovatno pita da li sam ja normalan. Mama mi je u pozivu rekla da ništa ne radim sa Nadeždom. Ona ima svoje filmove u glavi, inače. Ona i te kako zna na čemu je sa mnom, ali ne znam zašto pokušava nešto više od toga - rekao je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

Nadeždu su mnogo pogodile Tomine reči, pa je iz nemoći imala potrebu da mu prizna da je zaljubljena u četvoricu, a pojedine izjave šokirale su sve prisutne, a sigurno i gledaoce kraj malih ekrana.

Za razgovor sa majkom nisam znala! Što me lažeš?! Tebe sramota što si bio sa mnom! Popušiš mi ku*ac! A pravo da ti kažem i nije ti neki! On prebacuje na mene da ja glumim! Nije problem se*s, ali nemoj sa mnom da igraš igre, jer dobićeš inat! Tek sad znam da mu je u pozivu rečeno da se kloni mene, jer sam lošeg morala! Ja sam zaljubljena u četvoricu, ali sa njim imam se*s, jer je jedini u Beloj kući - vikala je Nadežda.

Kako je ova rasprava izgledala, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Nadežda Biljić

#Tomislav Panić

'