AKTUELNO

Jovanovićeva je takođe dala svoj komentar.

U dobro poznatom terminu, kao i svake nedelje u Beloj kući odigrava se još jedna emisija ,,Pitanja novinara". Stanari velelepnog imanja u Šimanovcima biće izloženi oštrim i intrigantnim pitanjima sedme sile.

Novinarka je imala pitanje za Boru Santanu. Nju je zanimalo zbog čega ga je bilo sramota kada je pušten klip kada on masira Doroteu Jovanović, a Bora je odgovorio.

Foto: TvPink Printscreen

Mi ništa loše nismo ni radili, ja nju masiram svaki dan. Zato što je žensko, da se ne protumači nešto loše - ispričao je Bora.
Sve najbolje, u svakom smislu. Nisam zaljubljen u nju, prija mi, volim kad priča, da je slušam, da se družim sa njom. Čak sam naučio da skuvam sve čorbe, sa ljubavlju to radim. Ova devojka je zaljubljena, ima neku simpatiju, ja nju poštujem, ne prelazim neku granicu - otkrio je šoumen.

Novinarka je upitala Boru i kakve emocije gaji prema Dorotei.

Foto: TvPink Printscreen

Jovanovićeva je ustala i ispričala kako ona gleda na njihov odnos.

Bora je meni jedna jako draga osoba. Moja mama ga je pozdravila. Ja sam jako razmažena, volim da me masira. Jako sam mu zahvalna na tome. On ne prelazi nikakvu granicu. Zna da ja gajim emocije prema jednoj osobi u spoljno svetu. Dobar je znak što ga je moja mama navela u čestitki za rođendan - rekla je kreatorka.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Bora Santana

#Dorotea Jovanović

'