AKTUELNO

Nema poverenja u svoje cimere.

Tokom emisije "Pretres nedelje" koju vodi voditelj Milan Milošević, povela se tema o odnosu Nadežde Biljić i Tome Panića. Kako se pričalo o tome da li Toma poštuje pevačicu, Milan se na to nadovezao, pa je spomenuo i njen odnos sa Branislavom Radonićem Brendonom.

Foto: TvPink Printscreen

Biljićeva je pričala o tome zašto ne uzvraća Brendonu kada je maltretira i krade stvari, a tom prilikom je i priznala da se oseća kao da nema zaštitnika među zadrugarima, jer im ne veruje.

Ja sam žensko koje se ne bije. On je muško i dominantniji i ima snagu da mi otme - rekla je pevačica.
Ne maltretiram je, dao sam joj više puta hleb. Nadežda, sama hoćeš da mi daješ cigare. To je tvoja odluka - pravdao se Brendon.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su redom ustajali i pričali situacije u kojima su videli da Radonić ne poštuje Biljićevu, a među njima i Luna Đogani i Bane Čolak.

Nadežda spava preko puta mene, Brendon je počeo da joj uzima cigare, ona je rekla da uzme dve, jer nema za sebe, on je uzeo tucu. Posle je rekao da nije uzeo cigare, slagao je. Ja nju gotivim, ali ona posle svega toga opet daje njemu cigare, on pravi budalu od nje - ispričala je Đoganijeva.
Nevezano za sve, nisam znao da je ovakav odnos između Brendona i Nadežde. Da mi je rekla ijednog momenta, ja bih mu picu u usta nabio. Ona ćuti jer je takva, ja je volim jer je dobar čovek. Da sam znao da je ovakav klošar, ja bih mu k*rac u usta nabio - rekao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Nadežda je sve vreme bila uplakana, a na kraju je priznala zašto se ne otvara.

Ja neke stvari ćutim, jer ne želim da me ljudi gledaju kao žrtvu. Bolje kao majmuna. Svi znamo šta se desilo, jedan udarac, drugi, treći. Ja ne priča o tome šta me tišti. Nemam poverenja ni u koga da znam da će neko da stane iza mene, a da nema neku nameru da me izda -

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Branislav Radonić Brendon

#Nadežda Biljić

'