AKTUELNO

Ne može da zaboravi reči koje joj je uputio.

Bora Santana i Zorica Marković su žestoko zaratili pred emisiju "Amidži šou" u koju je trebalo da ide sedam dobrovoljaca, a prijavilo se njih osam. Sporno je bilo Borino učešće koji je rekao najpre da će da ide, a posle toga da neće.

Kako nije otišao u emisiju, Bora je za ovo okrivio Zoricu koja se umešala u izbor zadrugara koji će ići u "Amidži šou". Santana joj je izgovorio tom prilikom mnoštvo uvreda, a Zorica je šokirana zbog reči koje joj je on izgovorio, pa se poverila Banetu Čolaku i istakla da mu neće preći preko onoga što joj je rekao dok joj se ne izvini.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On je poslednji od koga sam ja očekivala da će mi se onako obratiti - rekla je Zorica.
On kaže meni da on nije prvi rekao, već da si ti njemu rekla da će ga j*bati tvoj sin, a ja mu na to kažem da sam čuo da je on rekao: "Neka te j*be Brendonov tata." On kaže kako si ga gađala pikavcima - dodao je Bane.
Neka mi je rekao, ali ja ništa nisam uradila osim što sam ušla posle Suzane. Ja sam ostala šokrana da me neko prvi put n*puši. Htela bih da mu unakazim facu i da za sve odgovaram ili da izađem odavde i uništim  njega i svu braću - rekla je besno Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: KOLIKO SE ZAPRAVO VOLE? Stavili smo zadrugare na MERAČ LJUBAVI, evo šta je pokazao! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Bora Santana

#Zorica Marković

'