AKTUELNO

Vreme će pokazati sve.

Danas popodne voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.

Marko, kako sada odjednom tvoja i Lunina veza nije realna i moraš da vidiš kako ćete napolju funkcionisati? Rekao si da moraš da vidiš da li će vam se poklopiti stilovi života i da li će tvoji prijatelji i porodica prihvatiti Lunu. Do pre nekoliko dana si pričao da je najbitnije da se vi volite, kako se bliži finale ti menjaš priču - pročitao je voditelj pitanje za Marka Miljkovića.

Foto: TvPink Printscreen

Neću da planiram dalje, jer je napolju realan život. Istina je da se mi volimo, ali napolju je drugačiji život. Možda se ona meni napolju neće svideti, a ni ja njoj. Pitanje je vremena kada ćemo živeti zajedno, možda odmah, a možda će trebati vremena. Ja verujem da ćemo ubrzo početi zajednički život - rekao je Miljković.
Najbitnije je da vidimo kako će naši regovati, moji na njega, njegovi na mene. Meni mama nije rekla da Marko nije za mene, ali da vidi da sam ja nesrećna - dodala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NEKI PECALI PATKICE, NEKI SVOJE PARTNERE: Zadrugari igrali igru, a OVI parovi prepustili su se strastima na oči zadrugara! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'