AKTUELNO

Još jedna u nizu rasprava.

Kao i svakog četvrtka i večeras se iz Bele kuće emituje emisija "Gledanje snimaka". Ovo je vreme kada se svi zadrugari prisete situacija koje su možda i zaboravili, ili kojih ne žele da se sećaju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sledeći snimak koji je zadrugarima prikazan ticao se Davida Dragojevića i Lazara Jeremića čiji je poljubac prikazan prošlog četvrtka. Aleksandra Subotić je u snimku videla sebe sa viškom kilograma, pa je plakala celo veče. Subotićeva je komentarisala da je blam što je bila u vezi sa Davidom koji vrcka dok se kupa sa Koraćevom.

Vidim drugarice njene lepe, baš su prijateljice, šta im sve priča. Napolju će biti baš ful. Što se tiče Aleksandre, neću da je branim. Nisam imao odnos sa Anom u spavaćoj. Ne napadam je. Nismo više imali strasti, pa nismo ni imali s*ks. Sa Anom imam sve, ne zanima me više - govorio je David.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Rekla sam da ga je bilo stid kada smo pričali o odnosima sa drugim ljudima, bio je fin dečko. Mislio je da mi ne priliči da ja to govorim pred svima vama, sećate se. Ja sam htela da pričamo o s*ksu, ali si mi ti branio jer sam ja jedna majka i ne treba da pričam o tome - priznala je Aleksandra.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti si žena koja ima najgore ponašanje u rijalitiju, mnogi su to rekli. Dama se rađa, a ne postaje se - govorila je Ana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I. R.

#Aleksandra Subotić

'